Valp fra oss?

Dersom dere er interessert i en valp fra oss, forventer vi at du er en seriøs kjøper som har satt deg inn i rasen og ønsker deg en Havanais med alt det innebærer. Det er en langhåret rase og det må man selvfølgelig ha tid og lyst til å holde.
Videre vil vi si at vi ønsker at våre valper skal få ett så bra liv som mulig og vi venter heller på rett kjøper enn å selge til ”første og beste” som er interessert.
Vi ønsker også å velge rett hund til rett eier. Derfor vil dere ikke få tildelt valp hos oss når de er nyfødte. Bevegelser, bitt, gemytt og for hanhunder 2 testikler, er ikke utviklet før i 7 ukers alder, og da først kan vi begynne å plassere hvem som passer hvor.  

Vi ønsker å vite mest mulig om dere, hvorfor dere ønsker en valp, hvor og hvordan man bor, arbeidssituasjon og familieforhold. Vi ønsker også å treffe dere før vi tar en endelig avgjørelse.
Vi vi gjerne at dere leser “Kjære valpekjøper” under valpeinfo. før dere tar kontakt.

Våre valper flytter fra oss med valpepakke. Det vil si at de får med seg noe av det utstyret de trenger for en god start i nytt hjem.
I tilegg til det, får valpekjøperne mulighet til å kjøpe en utvidet valpepakke for innkjøpspris. Denne inneholder
Bur str. 3, teppe, leker, fòr, bånd, kammer, børste, klotang, shampo, balsam og masse mer.  

I tillegg til dette er valpen selvfølgelig chipmerket, vaksinert og har helseattest og stamtavle.
Den får også med seg sin egen mappe med utfyllende informasjon om valpens utvikling, stell og pleie og kjøpekontrakt.

Valpene er sosialisert etter beste evne og er sammen med de voksne hundene fra de kommer ut av valpekassen. De har hele huset til rådighet og fra 5 ukers alder, har de også inntatt hagen:-)
De blir trent for renslighet, bordtrening, bilkjøring og besøk i andre hjem.