Årets første utstilling..

Året har vært spesielt på utstillingsfronten, pga nedstenging av alle arrangement. Men i August var det duket for spesialutstillinger kun for vår rase. Vi hadde mulighet å delta på utstillingene som var 1. og 2. August. 
Vårt nye stjerneskudd skulle derfor trå ringen for første gang som 10 mnd. gammel junior. Selvsagt hadde vi trent litt i forkant, men det er jo litt spennende å se hvordan de reagerer med så mange hunder og mennesker rundt seg. Men Rio tok det hele med stor ro og viste seg så fint. 

Han fikk en strålende kritikk og på første forsøk i voksenklassen hentet ham hjem det vi alle ønsker oss mest av alt… Nemlig NKK CERTET! Så han ble beste juniorhann med CK og storCERT første dagen. 
Det ble jo ekstra stas da Yatzy også skulle stilles for 2. gang i veteranklasse og hun topper det hele med CK, beste tispe og BIR!! Flinke gamlemoren vår <3  Hun har ikke vært i ringen hun heller siden Norsk vinner på Lillestrøm, da hun tok hjem Norsk Veteranvinner og ble NORSK VINNER, beste tispe og BIM! 

Dag to ble også en super dag for oss. Både Rio og Yatzy fikk CK! 

To uker før var bror til Rio på sine første utstillinger og ble beste junior hann med 2 x CK og Res. CERT. Vi er så stolt av dette kullet!